top of page
Amsterdam renovation photo
LOGO Tommy's Service Amsterdam

Renovatiebedrijf in Amsterdam en Noord-Holland.
Best Amsterdam renovaties

Woningrenovatie, verbouwing, renovatie van bijkeuken en kantoorruimtes, renovatie van restaurants, sportscholen en andere ruimtes. Revitalisatie van tuinen, bouwen van schuurtjes en tuinhuisjes, een breed scala aan mogelijkheden. Op maat gemaakte meubels. Garantie voor kwaliteit.

Uw Eerste Keuze voor Woning renovaties in Amsterdam en Noord-Holland

Bent u op zoek naar de perfecte partner om uw woonruimtes in Noord-Holland, en vooral in de bruisende stad Amsterdam, te transformeren? Zoek niet verder: Tommy's Service is er om aan al uw renovatiebehoeften te voldoen. Met onze expertise in het aanpakken van complexe logistiek en een breed scala aan gespecialiseerde projecten, zijn wij de beste oplossing voor uw woningrenovatie-inspanningen.

Tommy's Service in Amsterdam is uw expert in renovaties, woningreconstructies en kamertransformaties. Ons professionele team is gespecialiseerd in het creëren van ruimtes die mooi, functioneel en afgestemd zijn op de individuele behoeften. Wij bieden luxe badkamer- en keukenverbouwingen, professionele traprenovatie, maar ook het revitaliseren van tuinen en het bouwen van utiliteitsgebouwen, altijd met de hoogste kwaliteit en duurzaamheid in het achterhoofd.

BijTommy's dienstcombineren we vakmanschap met moderniteit, creëren we huizen die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en die onze passie voor uitmuntendheid weerspiegelen. Wij nodigen u van harte uit om onze te bezoekenrenovatie menu, waar u meer te weten kunt komen over de verschillende mogelijkheden en met ons kunt overleggen over uw projecten. Ontdek hoe wij uw woonruimte kunnen transformeren en verbeteren.

IMG_8460-copy kopie.jpg

Bekijk de sectie renovaties en leer meer over badkamer, keuken, eco-renovaties etc.

Klik op de onderstaande knop

Happy Amsterdam renovation

Veelzijdige expertise: Wij zijn trots op onze veelzijdigheid, met specialisten in elk facet van de bouw. Van loodgieterswerk en vloerisolatie tot muurreconstructie en interieurontwerp: Tommy's Service is uw centrale adres voor al uw renovatiebehoeften.

Kwaliteitsverzekering: Wij ondersteunen ons werk met een kwaliteitsgarantie. Wanneer u voor ons kiest, kunt u er zeker van zijn dat uw project wordt uitgevoerd met de hoogste normen op het gebied van vakmanschap en hoogwaardige materialen.

Best Amsterdam renovaties

Wil meer weten?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier door op de contactknop te klikken

Samenwerking

Beste interieurontwerp Amsterdam
Interieurontwerp is het resultaat van een nauwe samenwerking met uitzonderlijk getalenteerde mensenUS_Studio. De ontwerpers van US_Studio, gevestigd in Amsterdam en Parijs, staan garant voor unieke interieurprojecten.

Gezondere huizen bouwen:
Tommy's dienst Milieuvriendelijk Oplossingen voor het moderne leven in Nederland

rośliny
De hedendaagse bouw staat voor de uitdaging om veiligheid en comfort te garanderen in woonruimtes, die steeds meer onze toevluchtsoorden worden. Het bewustzijn van de impact die bouwmaterialen kunnen hebben op onze gezondheid groeit, samen met het aantal wetenschappelijke onderzoeken dat wijst op de aanwezigheid van giftige stoffen in ons milieu. Deze bedreigingen betreffen zowel moderne als traditionele materialen, van verf en lijm tot vloerbedekking en meubilair.

Bedankt voor uw bezoek aan onze website. Wij hopen dat u al heeft gezien dat de samenwerking met ons een hoge kwaliteit van uw afwerking garandeert. Wij hopen dat u al contact met ons heeft opgenomen. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op. Wij zullen al uw vragen beantwoorden.

bottom of page