top of page

ECO RENOVATies in AMSTERDAM

Eco service

Welkom bij Eco Renovaties Amsterdam! Ontdek de kunst van duurzaam leven.

Overweegt u uw ruimte te renoveren met een vleugje duurzaamheid? Bij Tommy's Service - Eco-renovaties Amsterdam, wij zijn gespecialiseerd in milieuvriendelijke renovaties van woningen en kantoren. Ontdek de voordelen van het gebruik van milieubewuste materialen en maak een positieve impact op uw woon- of werkomgeving.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Ogród tropikalny
GettyImages-1272319404_ravid.jpg

Onze toewijding aan groen leven

Bij Tommy's Service geloven wij dat elk renovatieproject kan bijdragen aan een groenere toekomst. Ons team is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige eco-renovatiediensten in Amsterdam en de regio Noord-Holland. Door voor ons te kiezen, vergroot u niet alleen de schoonheid van uw ruimte, maar maakt u ook een bewuste keuze voor een duurzame levensstijl.

 

Voordelen van Eco-renovaties:

  • Gezondere ruimtes: Onze materialen zijn vrij van schadelijke chemicaliën en bevorderen een gezonder binnenmilieu.

  • Duurzaamheid: Verklein uw ecologische voetafdruk door te kiezen voor materialen afkomstig van duurzame en hernieuwbare bronnen.

  • Nergy-efficiëntie: Eco-renovaties omvatten vaak energie-efficiënte oplossingen, waardoor u op de lange termijn geld bespaart.

Eco-materialen
Afbeelding door Rob Wicks

Ontdek duurzame keuzes

  1. Bamboe: Bamboe is een veelzijdige en snelgroeiende grondstof en een uitstekende keuze voor vloeren, lambrisering en meubels.

  2. Gerecycled papier: Behang gemaakt van gerecycled papier is een creatieve en milieuvriendelijke optie om persoonlijkheid aan uw ruimte toe te voegen.

  3. Kurk: Kurk, geoogst uit de bast van kurkeiken, is een hernieuwbaar materiaal dat geschikt is voor vloer- en wandbekleding.

  4. Teruggewonnen hout: Geef oud hout nieuw leven door teruggewonnen hout te gebruiken voor vloeren, meubels en decoratieve elementen.

Eco nature Amsterdam
Neem contact op voor uw ecologische renovatietraject

Klaar om aan een milieuvriendelijk renovatieavontuur te beginnen? Contact metTommy's Service Eco Renovaties Amsterdam vandaag voor een consult. Laten we samenwerken om een duurzame en stijlvolle ruimte te creëren die uw inzet voor een groenere toekomst weerspiegelt.

bottom of page